Wat leveren wij?

Onze Diensten

Wat regelen wij allemaal?

Website

We begrijpen hoe belangrijk het is om een website te hebben die aansluit bij uw bedrijf en de verwachtingen van uw klanten. Wij hebben de kennis en ervaring om een prachtige website te creëren met de nieuwste technologieën die snel en betrouwbaar zullen zijn. We zullen u ondersteunen bij het maken van goede keuzes, om uw website naar een hoger niveau te tillen.

Hosting

Het is essentieel dat uw website altijd online zichtbaar is. Wij bieden hosting met een uptime van 99,99%, waardoor uw website altijd bereikbaar is. Hierdoor kunt u rekenen op een betrouwbare, snelle en responsive website voor uw bezoekers.

SEO & Google Business Profile

SEO en Google Business Profile zijn twee geweldige manieren om uw bedrijf te laten groeien. Met SEO optimaliseert u uw website voor zoekmachines waardoor de website hoger in de zoekresultaten komt. Met Google Business Profiles kunnen wij informatie over uw bedrijf, producten en diensten duidelijk en goed vindbaar op Google zetten.

Domeinnaam & Email

Geef je bedrijf een professionele uitstraling door je eigen domeinnaam te kiezen. Dit is de naam van je website en een onderdeel van je email adres. Dit creëert vertrouwen bij je klanten en maakt je bedrijf serieuzer. Je klanten zullen je diensten waarderen en zullen zich sneller verbonden voelen met je bedrijf. Als je al een domeinnaam en/of email hebt dan kunnen wij de website makkelijk hiermee verbinden.

Faq

Veel gestelde vragen.

Een nieuwe website maken en onderhouden kan een uitdaging zijn, daarom zijn wij er om u te helpen. Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen die u wellicht kunnen helpen. Verder nog vragen?

Neem contact met ons op!

Is het maandelijks opzegbaar?

De minimale contractlengte is 1 jaar. Na dit jaar is het maandelijks opzegbaar.

Zijn er nog andere kosten (eenmalig, starter, etc.)

Nee, wij hebben naast onze maandelijkse kosten geen andere kosten. We komen graag een keer bij u langs om ons aanbod met u te bespreken en dit doen we kostenloos.

Nieuwsbrief

Laat je mail achter om je aan te melden voor de nieuwsbrief